Title

Bezorging

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
Alle bestellingen worden door hermes koeriersdiensten bezorgd. Wij, en onze vervoerders, doen onze uiterste best om uw aankoop zo snel mogelijk bij u af te leveren.

  • Als u voor 22:00 uur besteld wordt het pakketje de volgende werkdag bij u afgeleverd.
  • Als u buiten onze regio woont wordt het pakketje op de eerstvolgende maandag bezorgd. Dit is vanwege onze vervoerder, zodat hij een dag in de week kan plannen voor pakketjes buiten de regio. hier worden extra kosten voor berekend dit gebeurt in de winkelwagen.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
Zodra uw aankoop bij ons is verwerkt voor transport, ontvangt u automatisch een e-mail met daarin de ‘Track and Trace’ gegevens van uw zending. Met deze gegevens kunt u precies volgen in welk stadium van het bezorg proces uw bestelling zich bevindt.

Heeft u verdere vragen over de status van uw order? Neem dan contact met ons op via het email adres info@kerstbomenkoning.nl

Bezorgkosten Nederland
Alle producten van kerstbomenkoning.nl worden gratis bezorgd in onze regio, buiten onze regio wordt er €0,30 per kilometer bij het totaal verrekend.

Retourneren

Retourneren van uw bestelling
Retourneren kan alleen wanneer u dit binnen 24 uur na ontvangst van het artikel per e-mail kenbaar maakt via een email. Indien u er voor kiest een artikel te retourneren ontvangt u van ons binnen 30 dagen het aankoopbedrag terug minus de bezorgkosten. Het aankoopbedrag van producten gekocht in december wordt in januari teruggestort.

Is de verpakking dusdanig beschadigd dat her-verpakking noodzakelijk is, dan zijn wij genoodzaakt deze kosten bij u in rekening te brengen.

U bent zelf verantwoordelijk voor het terugsturen van de artikelen en de bijbehorende kosten.

Retourneren van echte kerstbomen
Kerstbomenkoning.nl doet haar uiterste best om alleen de mooiste echte kerstbomen aan te bieden. Daarom worden alle kerstbomen altijd vers gekapt en speciaal geselecteerd op hun volle takken, symmetrie en kleur.

Toch blijft een kerstboom een natuurproduct. Dit betekent dat geen twee bomen hetzelfde zijn. De keuze voor een echte boom is daarom ook de keuze voor een unieke boom. Omdat de ‘perfecte boom’ niet bestaat vragen wij u om de kleine afwijkingen die uw boom bijzonder maken vooral te accepteren, of liever nog, te omarmen.

Omdat echte kerstbomen bederfelijk zijn, is het helaas niet mogelijk om deze retour te sturen.

Retouradres
Het retouradres van uw bestelling kunt u terugvinden op het label van uw zending, onder de noemer ‘Verzender’.

Bestelling annuleren
Zodra uw bestelling door u bevestigd is kan deze niet meer geannuleerd worden. Dit omdat het verwerken van een annulering langer duurt dan het gehele bezorgproces. Uiteraard kunt u een besteld artikel wel retourneren. Hiervoor gelden bovenstaande richtlijnen.