Hoi, wij zijn Jelle en Chantal! Sinds 2017 verkopen wij kerstbomen vanuit onze achtertuin. Toen we hier kwamen wonen, stonden er al heel wat kerstbomen in onze tuin. Dat vonden we erg leuk. We besloten ze goed te verzorgen en bomen bij te planten. In december maakten we veel mensen blij met onze kerstbomen. Zelf genoten we ook van het planten, het zien groeien van de bomen en het oogsten. Dat doen we nog altijd en hopen we nog lang te kunnen doen. Bovendien zijn we dol op kerst en zijn we met zo’n tuin elk jaar al vroeg in kerstsferen.

Een échte kerstboom kopen blijft het leukst. Echte kerstbomen zijn mooi, ze ruiken lekker en wie vindt het nou niet gezellig om op het veld op zoek te gaan naar de mooiste boom? Bij ons kun je terecht voor een blauwspar, fraseri, omorika en natuurlijk voor de klassieke Nordmann. De bomen zijn gezaagd of met kluit, wat jij wil. De lengtes van onze bomen variëren van 50 cm tot 8 meter. Een kerstboomvoet hebben we ook en kersttakken mag je gratis meenemen. We zijn gevestigd in het Noordoost-Brabantse Vinkel, tussen Den Bosch en Nijmegen. En we hebben ontzettend schattige, wollige onkruidwieders.

Bij ons kun je op het veld een mooie levende boom uitzoeken. Veel leuker dan een boom van de bouwmarkt, toch? #KoopLokaal Als je een boom hebt gekozen, kun je hem reserveren of meteen meenemen. We pakken ‘m netjes in en als je wil wordt je kerstboom door ons thuisbezorgt. Heb je het druk, blijf je binnen voor de veiligheid of ben je eigenlijk gewoon een gemaksdier, dan bestel je je kerstboom online. Dat kan ook bij ons. In onze webshop staan kerstbomen in allerlei soorten en maten. Een standaard voor je kerstboom kunnen we ook bezorgen.

Vanaf 20 november zijn wij elke woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag open tussen 8:30 en 19:30 uur. In december staan we elke zaterdag op de markt in Oss en ook in Heesch.

Heb je vragen, mail ons gerust: info@kerstbomenkoning.nl

Je vindt ons ook op facebook: https://www.facebook.com/Kerstbomenkoning.nl

Merry christmas!